Skeelertraining voor recreanten/volwassenen

Zondag 18 april
A.s. vrijdag 23 april starten we met een wekelijkse skeelertraining voor recreanten/volwassenen! De training is van 18.15 uur tot 19.30 uur op Veld 11. Aanmelden kan nog via de kop bovenaan "Trainingen - zomertrainingen" en dan helemaal onderaan kun je je aanmelden.

Hopelijk tot vrijdag!

Inschrijven skeelertraining

Donderdag 1 april

Inschrijven voor de skeelertraining op dinsdagavond van 19.15 - 20.30 uur is niet meer mogelijk. Dit trainingsuur is namelijk vol. Het vrij skeeleren kan nog niet plaatsvinden vanwege de Corona perikelen.

Inschrijven zomertrainingen

Maandag 1 maart

De ijsclub kan heel goed nieuwe leden gebruiken.  Als lid van de ijsclub kun je deze zomer deelnemen aan skeelertrainingen, fietstrainingen en droogtrainingen.  Heb je interesse? Meld je dan aan; het is zo goed voor je lijf en je conditie. Je vindt het aanmeldingsformulier onder het kopje "Zomertrainingen" en dan "Inschrijven". Als je nog geen lid bent, kun je daar ook terecht, want er wordt een vraag gesteld of je lid bent. Als je die vraag met nee beantwoordt, ga je automatisch naar het inschrijvingsformulier om lid te worden.  Of doe het hier.

Toon al het nieuws

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Verhuur van het clubgebouw?

Huur mogelijkheid clubgebouw Veld11 en/of het veld

Zie voor meer informatie hier.