Verslagje van de onderlinge wedstrijd

Maandag 30 december 2019

Zaterdag 21 december was het weer zo ver. Een onderlinge wedstrijd schaatsen met Leiden, Stompwijk, Voorschoten en Zoeterwoude. Om 6 uur de wekker, valt nooit mee.

Maar na 5 minuten schoten wij uit bed. Snel een boterham en daarna door naar de ijsbaan!

Schaatsen aan en nog een half uurtje warm rijden. Stijn reed als eerste zijn ronde en haalde een pr daarna was Joep aan de beurt en ook hij haalde een pr. Tussendoor even een fristi en een koekje en hup weer door. Nu 2 ronden.

Stijn weer als eerste en daarna Joep. Weer allebei een pr!

Het was een leuke ochtend.

groetjes Stijn en Joep

Toon al het nieuws

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige vereniging. Bij onze vereniging gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Verhuur van het clubgebouw?

Huur mogelijkheid clubgebouw Veld11 en/of het veld

Het clubgebouw op Veld 11 is een multifunctioneel gebouw dat bij een ‘natuurijsperiode’ gebruikt wordt door ijsclub Zoeterwoude als:
Koek en zopie
Kleedruimte
Ontmoetingsruimte

Voor de tijd buiten de periode van het natuurijs, is dit prachtige clubgebouw (gerenoveerd in 2012) te huur voor leden van ijsclub Zoeterwoude. Dit kan zijn voor een vergadering, reünie, activiteit, familiebijeenkomst etc.
Het is een modern gebouw met ruim 50 zitplaatsen en er kan gebruik gemaakt worden van de eenvoudig ingerichte keuken.
Het is ook mogelijk om alleen het veld te huren.

Heeft u belangstelling neem dan contact op met:
Coby van der Krogt,
coördinator clubhuis Veld11,