Informatieboekje inline skaten

Onder deze link vind je het informatieboekje voor het inine skaten.

Veel plezier op onze nieuwe baan!!

 
De eerste rondjes op de nieuwe skeelerbaan

De eerste rondjes op de skeelerbaan

skeeler2   skeeler1

 
Asfalteren skeelerbaan

Vandaag, 29 maart 2019, is de skeelerbaan geasfalteerd.

img 1933   img 1949
 
Ooms Jeugdskeelercup 2019

Zie de bijgaande flyer voor meer informatie.

 
Elfdorpentocht Stompwijk

Toerclub Stompwijk nodigt de leden van ijsclub Zoeterwoude uit om deel te nemen aan de op zondag 5 mei a.s. te verrijden 28e editie van de Elfdorpentocht. Een unieke verkeerslichtarme toertocht door het Groene Hart van de Randstad voor zowel recreatieve- als toerfietsers. We bieden met gevarieerde routes van 26*, 45*,75*, 80, 125 en 160 km iedereen de mogelijkheid om mee te doen (* 25,  45 en 75 km zijn alleen vanuit Stompwijk en zijn meer recreatieve routes).

De routes zijn volledig uitgepijld en kunnen na inschrijving op eigen gelegenheid en in elk gewenst tempo gereden worden.

Zoals gebruikelijk zijn de startplaatsen weer in Stompwijk (Horecagelegenheid 'De Bles') en in Maasland (Café 't Wapen van Maeslant).

Voor meer informatie, zie:
* Onze internetsite:www.toerclubstompwijk.nl

* U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

image003

 
Elfstedentocht

Op zaterdag 23 maart 2019 was het zo ver!!

De enige Elfstedentocht die elk jaar doorgaat! Kinderen tussen de 6 en 13 jaar van 14 schaatsverenigingen uit de regio, inclusief de Schaatsschool van De Uithof, schaatsen hier hun rondjes, halen hun stempels, eten en drinken hun koek en zopie en genieten! De organisatie is in handen van de 'rayonhoofden', een speciale commissie samengesteld uit leden van de deelnemende verenigingen. Het is een super gezellige afsluiting van het schaatsseizoen. Ook vanuit het cluster reden er kinderen mee en in Zoeterwoude zijn er 4 kinderen die het felbegeerde "elfsteden kruisje" hebben gehaald. Gefeliciteerd!
 
 
20190323 164541 20190323 175944 20190323 181636    
 
Afscheid Theo van Leeuwen

Na ruim 25 jaar training aan TopTeamTheo stopt Theo van Leeuwen ermee.
Missie voltooid. Hij heeft de net ouderen toch nog leren schaatsen en afzien. Voor heel veel leden een prachtige tijd om op terug te zien. Dank Theo voor zoveel inzet en deskundigheid.
Theo kreeg hier uit handen van het bestuur van de ijsclub een bos bloemen.

img 6881

 
Afscheid Teun
dsc06740   dsc06741    dsc06754
         
 dsc06758   dsc06764    dsc06768 
 
Verslag ledenvergadering 1-2-19

Afgelopen vrijdagavond 1 februari 2019 vond de jaarvergadering plaats van de ijsclub. Zo’n kleine 40 leden waren er aanwezig. Als eerste werd er door de voorzitter stil gestaan bij onze overleden leden. Vele punten kwamen aan bod op deze jaarvergadering. Het nieuwe programma All United gaat bijna operationeel worden. Er is door een aantal vrijwilligers veel werk verzet en het programma kan nu bijna gaan draaien. De uitnodigingen voor de jaarvergadering zijn nu via de mail verstuurd. Wij willen onze leden gaan informeren met nieuwsbrieven, zodat zij beter op de hoogte worden gehouden van het wel en wee binnen de ijsclub. We zijn druk bezig geweest met de VOG’s, de nieuwe ijshal in Leiden, er zijn gesprekken gevoerd over de mogelijke nieuwe herinrichting van sportpark Haasbroek en onze eigen skeelerbaan natuurlijk. Nu ligt de baan onder water maar als het allemaal mee zit willen we half maart gaan asfalteren en hopelijk in april starten met skeeleren. Tijdens de sportverkiezing is onze schaatser Maarten van der Salm derde geworden bij de verkiezing van “sportman van het jaar” en Sil Verhoog werd uitgeroepen tot “sportvrijwilliger van het jaar onder de 30!”

Lees meer...
 
Sportverkiezing 2019
Vrijdagavond 25-1 jl. zijn de sportverkiezingen geweest.
Leden van de ijsclub zijn ook in de prijzen gevallen. Heel leuk!!
 
Maarten van der Salm is derde geworden bij de sportman verkiezingen. Hij was niet aanwezig want hij rijdt momenteel verschillende wedstrijden op de Weissensee. Zijn ouders waren aanwezig en Nico, zijn vader,  nam de prijs in ontvangst.
 
Sil Verhoog heeft een prijs ontvangen voor sportvrijwilligertot 30 jaar!
Het was dit jaar voor het eerst dat deze prijs werd uitgereikt. De prijs voor sportvrijwilliger is er al langer maar die gaat vaak naar mensen die al vele jaren actief vrijwilliger zijn. Men wil graag ook naar de jonge vrijwilligers de waardering uitspreken en stimuleren om door te gaan.
 
Hierbij de link van Sleutelstad. Daar kun je beelden, foto's en interviews bekijken van de Sportverkiezingen:
 
sportverkiezing 2019
 
maarten vds
 
Een foto van Maarten van der Salm op de Weissensee.
 
 
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2