Jan van der Geest cross

Kom je uit Zoeterwoude en wil je meedoen aan een leuke ATB wedstrijd dan ben je aan het goede adres. Op de eerste zondag na sinterklaas organiseren we al meer dan 38 jaar dit jaarlijks terugkerende evenement. Ga de uitdaging aan en rij mee met de jaarlijkse krachtmeting. Je kunt op je eigen fiets meedoen maar er zijn eventueel fietsen te huur. Dat moet je wel vooraf opgeven aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Zoals ieder jaar zijn er 4 categorieën waar de prijzen uitgedeeld worden. Maar meedoen is belangrijker dan winnen, voor iedereen is daarom een prijs door de loterij die na de huldiging plaatsvind. Ook dit jaar gaan we ons uiterste best doen om de jonge jeugd aan de start te krijgen om talenten te kweken voor de toekomst. Start voor de jeugd is om 10:45 uur, meteen daarna rijden de volwassenen.

4 categorieën, meisjes en jongens en dames en heren

Iedereen uit Zoeterwoude en leden van de ijsclub Voorschoten en Stompwijk mogen meedoen!!! Voor jong en oud

JONGENS EN MEISJES T/M 14 – 15 MINUTEN + 1 RONDJE – start 10:45uur

DAMES EN HEREN                     – 30 MINUTEN + 1 RONDJE – start rond 11:10 uur

Kijk op facebook voor meer informatie en/of updates.

Groet, Fernand

uitnodiging jan van der geestcross 2019   8 december 2019