Afsluiting 2017-2018
In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april 2018, vonden de afsluitingsfeestjes plaats van de ijsclub.
Op zaterdagavond waren de oudere jeugdleden en vrijwilligers uitgenodigd van de club. En op zondagmorgen de jongste jeugd.
Een belangrijk onderdeel van de afsluitingen zijn het uitreiken van de prijzen! Menig onderlinge strijd is gereden en gestreden. Nu waren de resultaten bekend en werden er mooie prijzen uitgereikt.
De persoonlijk record prijs in Leiden is gewonnen door Lisa Vreeburg.
Met de P3 prijs zijn dit jaar twee schaatsers op de eerste plaats geëindigd. Verschillende hertellingen zijn verricht en het resultaat bleef hetzelfde. Hulde voor Jari de Vries en Yun de Kruijff.
De Clubkampioenen van dit seizoen zijn geworden; Maarten van der Salm en Olin Verhoog. Gefeliciteerd!
maarten en olin
Dit jaar is er voor het eerst de Talent-Bokaal uitgereikt.
Olin Verhoog mocht hem als eerste ontvangen. Van harte gefeliciteerd!!
Zij heeft zich het afgelopen jaar voor veel Nederlandse kampioenschappen weten te plaatsen, zowel voor het skeeleren als het schaatsen. Het hele jaar is Olin met haar sporten bezig en ze gaat ervoor. Een aantal belangrijke wedstrijden vermelden we:
- met skeeleren mocht ze meedoen met de NK baan met de volgende resultaten;
- afvalkoers 6e - Puntenkoers 7e – 500m 13e – 1000m 9e – 300m 14e
- op de NK weg werd ze 11e bij de Puntenkoers en 19e bij de One lap.
- bij het langebaan schaatsen werd ze 19e bij de NK Supersprint
en bij de NK Marathon werd Olin 13e.

Op zondag was het prachtig weer en konden de jongste jeugdschaatsers zich uitstekend vermaken met spellen op het veld. Natuurlijk kon het afsluitende bingospel in de serre gespeeld worden en mocht ieder zelf een prijs uitzoeken. Buiten werden de schaatsers geroemd om hun prestaties onder toeziend oog van vele ouders en belangstellenden.
Grote Dank aan alle trainers en begeleiders van onze schaatsers!!Zij werden in de bloemetjes gezet.

De foto’s van de prijsuitreikingen en afsluitfeesten zijn te zien in het fotoalbum 2017-2018.