Clubkampioenschappen 2018

Op zondagmorgen 4 maart 2018 werden op de Uithof in Den Haag de Clubkampioenschappen gereden. Om 7 uur reden de schaatsers zich warm, zaten de juryleden klaar achter de knoppen, stonden de starter met hulpstarters klaar op het ijs en stonden de coaches klaar voor de mentale ondersteuning. Ondanks het vroege zondagochtend uur waren er supporters aanwezig en werden de schaatsers aangemoedigd. Gelukkig was de ijzige oostenwind, die de afgelopen dagen had gewaaid, gaan liggen. Fanatiek en sportief werd er gestreden voor de beste tijd en vele persoonlijke records werden er gereden. Na het berekenen van alle uitslagen kunnen we de nieuwe clubkampioenen feliciteren met hun behaalde succes!!

Bij de dames is Olin Verhoog Clubkampioen geworden en bij de heren is dat Maarten van der Salm.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

In het afsluitweekend van 14 en 15 april worden de prijzen uitgereikt.

Junioren en senioren op zaterdag 14 april om 20.00 uur in het clubgebouw op Veld 11.

Mini-welpen en pupillen op zondag 15 april om 10.30 uur op Veld 11.

Blok deze data alvast in de agenda!! De uitnodiging volgt.