Schaatswedstrijd

Op zaterdag 2 december vonden er wedstrijden plaats in de ijshal Leiden. Vroeg in de ochtend (het begint om 6.45 uur) reden de kinderen zich warm om een goede tijd neer te zetten. Deze ochtend zijn er vele mooie ritten gereden en zijn er ook nog eens 24 persoonlijke records geklokt!!

Stil en donker is het op weg naar de ijshal. Als je de ijshal binnen stapt sta je ineens midden in de gezellige winterse wereld met schaatsende kinderen, aanmoedigende ouders en enthousiaste schaatsvrijwilligers die zorgen dat de baan klaar is voor de wedstrijd, startlijsten maken, tijden klokken, jureren, bandjes uitdelen, starten enz.

Fijn dat jullie er allemaal zijn op zo een vroege zaterdagochtend en dat we met elkaar genieten van die prachtige schaatssport!
Om half negen stap je vanuit de schaatshal de ontwakende stad weer in, fris wakker en voldaan met nog een dag voor de boeg!

img 1786img 1790img 1797