Groene Wandelloop Zoeterwoude 2018

Datum:

zondag 30 september 2018

Waar:

Landijsbaan VELD 11, Sportparkwandelschoen HaasbroekNieuweweg 12 2381NW Zoeterwoude

Starttijd:

Direct na inschrijving vanaf 8.00 uur tot uiterlijk 11.00 uur.

Afstanden:

7,5 – 10 - 15 en 20 kilometer.
De afstand van 7,5 km is “de naarhuiswandelroute”. Een busje brengt regelmatig tussen 8.00 – 11.00 uur de deelnemers aan deze afstand naar het vertrekpunt.

Inschrijfgeld:

€ 4,00 p.p.  (deelname voor de ijsclubleden is gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart). Inschrijven is mogelijk op 30 september ter plaatse.

Zoeterwouds Ommetje:

Het Groene Wandelloop arrangement:

Alleen voor de afstanden: 10, 15 en 20 km
Kosten voor het arrangement   € 17,50 p.p. (ijsclubleden krijgen een extra consumptiebon voor bij de lunch op vertoon van lidmaatschapskaart).

Vooraf reserveren verplicht!

Inhoud arrangement:

- Inschrijving incl. 1 kopje koffie / thee op VELD 11
- Op de route 1 kopje koffie / thee met gebak
- Bij terugkomst lekkere Groene Hard lunch (exclusief drankjes)

Na uw wandeling zien we u graag weer terug op VELD 11 voor een koek en zopie.
De deuren van de kantine staan open tot 16.00 uur.

Meedoen is voor eigen risico!