IJsclub Zoeterwoude
Informatieboekje inline skaten

Onder deze link vind je het informatieboekje voor het inine skaten.

Veel plezier op onze nieuwe baan!!

De eerste rondjes op de nieuwe skeelerbaan

De eerste rondjes op de skeelerbaan

skeeler2   skeeler1

Ooms Jeugdskeelercup 2019

Zie de bijgaande flyer voor meer informatie.

Asfalteren skeelerbaan

Vandaag, 29 maart 2019, is de skeelerbaan geasfalteerd.

img 1933   img 1949

Elfdorpentocht Stompwijk

Toerclub Stompwijk nodigt de leden van ijsclub Zoeterwoude uit om deel te nemen aan de op zondag 5 mei a.s. te verrijden 28e editie van de Elfdorpentocht. Een unieke verkeerslichtarme toertocht door het Groene Hart van de Randstad voor zowel recreatieve- als toerfietsers. We bieden met gevarieerde routes van 26*, 45*,75*, 80, 125 en 160 km iedereen de mogelijkheid om mee te doen (* 25,  45 en 75 km zijn alleen vanuit Stompwijk en zijn meer recreatieve routes).

De routes zijn volledig uitgepijld en kunnen na inschrijving op eigen gelegenheid en in elk gewenst tempo gereden worden.

Zoals gebruikelijk zijn de startplaatsen weer in Stompwijk (Horecagelegenheid 'De Bles') en in Maasland (Café 't Wapen van Maeslant).

Voor meer informatie, zie:
* Onze internetsite:www.toerclubstompwijk.nl

<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>