Aanvraag zomertrainingen 2018

Zomertrainingen

Doel van de trainingen: samen sporten om je goed voor te bereiden op komend winterseizoen.

De zomertrainingen zijn voor beginners en gevorderden. Er zijn drie verschillende zomertraining en voor elke training kan je je apart inschrijven: droogtraining, wielrennen en skeeleren.

De  5 samenwerkende verenigingen binnen District Sassenheim (ClusterZuid) bieden komend zomerseizoen de volgende trainingen:

Maandag:

Wielrentraining de Bult Leiden
doel: technische en interval wielertraining
Aanvang: 9 april 2018 t/m 24 september 2018
Jongste jeugd 18.30 - 19.45 uur
Junioren 19.00 - 20.00 uur
Senioren 20.00 - 21.00 uur
Kosten: € nog onbekend

Dinsdag:

Droogtraining Veld 11 Zoeterwoude
doel: Conditie opbouwen en techniek bij brengen
Aanvang: 10 april 2018 t/m eind september 2018
Jeugd 18.30 - 19.30 uur
Junior/senior 19.30 - 21.00 uur
Kosten: € 10,00

Donderdag:

Skeelertraining Skeelerbaan Leiderdorp
doel: aanleren en verbeteren van technische vaardigheden in het inline skaten.
Voorbereiding op het rijden van skeelerwedstrijden.
Aanvang: 12 april 2018 t/m september 2018
Jeugd 18.00 - 19.30 uur
Junior/senior 19.30 - 21.00 uur
Kosten: € 25,00
Ben je lid van STGV, IHCL, IJVL, Stompwijk of Zoeterwoude dan kan je hier aan mee doen.
Ben je geen lid kan je ook meedoen maar dan betaal je naast de kosten voor de trainingen € 25,00 extra trainingskosten.
Je kan je opgeven via de link bij je eigen vereniging of als je geen lid bent bij de organiserende club.

Verplicht *

Machtigings Voorwaarden

Door invulling en verzending van dit formulier meldt u zich aan voor trainingen, wedstrijden en/of abbonementen van IJsclub Zoeterwoude. Tevens geeft u de ijsclub de machtiging om door middel van een automatische incasso de verschuldigde bedragen voor de (droog) training(en), eventueel verhoogd met de kosten van het lidmaatschap en licenties van de hierboven genoemde rekening af te schrijven. De Penningmeester zal u een factuur sturen en daarna het verschuldigde bedrag van uw rekening afschrijven.

Ja   Nee

Gaat deelnemen aan de volgende zomertraining:

Jongste jeugd    Junioren   Senioren

Jeugd   Junior/senior