Aanvraag schaatstrainingen en abonnementen

Verplicht *

Man   Vrouw

Den Haag  -  Recreanten, Selectiegroepen & Senioren

Indien u in Den Haag wilt trainen vult u het onderstaande in.
Kosten Trainingen Den Haag (zie informatieboekje)

Maandag (marathon) 21.15 uur - 22.30 uur

Dinsdag (langebaan) 18.30 uur - 19.45 uur

Woensdag (recreatief) 22.00 uur - 23.15 uur

Donderdag (lange baan) 17.00 uur - 18.15 uur

Donderdag (lange baan) 18.30 uur - 19.45 uur

Vrijdag (lange baan) 18.30 uur - 19.45 uur

Huidig Abonnement

Heeft u nog een abonnementpasje van vorig jaar, dan moet u de barcode van dit pasje hieronder noteren (niet het DH nummer).
Zo kunnen wij de huidige barcode opnieuw activeren.

Den Haag - Passeerkaart

Heeft u, als ouder, nog een passeerpasje van vorig jaar, dan moet u de barcode van dit pasje hieronder noteren.
Zo kunnen wij de huidige barcode opnieuw activeren.

Indien men nog geen passeerkaart heeft, maar er wel 1 wilt bestellen, dan moet u aangeven op welke naam deze geregistreerd moet worden.

Leiden  -  Jeugd

Indien u in Leiden wilt trainen vult u het onderstaande in.
Kosten trainingen Leiden (zie informatieboekje). * Helm Verplicht

Dinsdag 19.00 uur - 20.00 uur

Woensdag 18.45 uur - 19.45 uur

Donderdag 17.45 uur - 18.45uur

Ja, ik doe mee

Ja, ik doe mee (junior ABC licentiehouders)

Machtigings Voorwaarden

Door invulling en verzending van dit formulier meldt u zich aan voor trainingen, wedstrijden en/of abbonementen van IJsclub Zoeterwoude. Tevens geeft u de ijsclub de machtiging om door middel van een automatische incasso de verschuldigde bedragen voor de (droog) training(en), eventueel verhoogd met de kosten van het lidmaatschap en licenties van de hierboven genoemde rekening af te schrijven. De Penningmeester zal u een factuur sturen en daarna het verschuldigde bedrag van uw rekening afschrijven.

Privacy statement

Ik ga er ook mee akkoord dat de ingevulde gegevens worden gebruikt in overeenstemming met de privacyregels van de IJsclub Zoeterwoude. Indien deze aanmelding een persoon onder de 16 jaar betreft, dan verleent de ouder/verzorger/wettelijk vertegenwoordiger hiermee toestemming om aan te melden.