Sponsortocht ijshal Leiden

Iedereen natuurlijk enorm bedankt voor zijn inzet deze avond!Op woensdag 28 februari werd de sponsortocht verreden door de jeugd van Zoeterwoude, IJVL, Stompwijk en Alkemade voor de nieuwe ijshal Leiden. De 250 meter gaat er komen maar wij zien natuurlijk graag een 333 meter baan verschijnen. Diverse acties zijn en worden op touw gezet om dit te gaan realiseren.  De jeugd van Zoeterwoude was fanatiek bezig geweest bij familie, buren, vrienden en kennissen om hen te sponsoren voor deze nieuwe baan. Vol energie begonnen de kinderen aan hun rondjes. Het was geweldig om te zien hoe fanatiek iedereen was. Een parcoursje moest er worden afgelegd om zo snel mogelijk weer een rondje te rijden zodat er weer  een streepje kon worden gezet op hun kaart. Na een uurtje intensief rijden door iedereen konden ze genieten van een lekkere versnapering en wat te drinken verzorgd door  de  “koek en zopie” van Zoeterwoude en Alkemade.

 

 
Clubkampioenschappen 2018

Op zondagmorgen 4 maart 2018 werden op de Uithof in Den Haag de Clubkampioenschappen gereden. Om 7 uur reden de schaatsers zich warm, zaten de juryleden klaar achter de knoppen, stonden de starter met hulpstarters klaar op het ijs en stonden de coaches klaar voor de mentale ondersteuning. Ondanks het vroege zondagochtend uur waren er supporters aanwezig en werden de schaatsers aangemoedigd. Gelukkig was de ijzige oostenwind, die de afgelopen dagen had gewaaid, gaan liggen. Fanatiek en sportief werd er gestreden voor de beste tijd en vele persoonlijke records werden er gereden. Na het berekenen van alle uitslagen kunnen we de nieuwe clubkampioenen feliciteren met hun behaalde succes!!

Bij de dames is Olin Verhoog Clubkampioen geworden en bij de heren is dat Maarten van der Salm.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

In het afsluitweekend van 14 en 15 april worden de prijzen uitgereikt.

Junioren en senioren op zaterdag 14 april om 20.00 uur in het clubgebouw op Veld 11.

Mini-welpen en pupillen op zondag 15 april om 10.30 uur op Veld 11.

 

Blok deze data alvast in de agenda!! De uitnodiging volgt.


 
Vrijwilligers gezocht
handenVele handen maken licht werk!
Wij zijn allemaal druk en hebben onze handen vol met allerlei zaken. Toch vragen wij een paar uurtjes van uw kostbare tijd.
Voor onze ijsclub zijn wij op zoek naar vrijwilligers die:
 
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 2