IJsbaan

Helaas is het nog niet mogelijk om te schaatsen op de ijsbaan.

Het heeft vannacht nog te weinig gevroren.

ijsbaan

 
Uitnodiging ALV

Onder deze link vindt u de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 1 februari 2019 in het clubhuis van de ijsclub.

 
Wat een plaatjes!!!!

dec   dec1

Nu nog vorst.

 
Jan van der Geest cross

Regen, wind en een serieus zwaar parcours dit jaar bij de 37e Jan van der Geest cross. Dit waren de ideale ingrediënten van een wederom geslaagd evenement op de eerste zondag na Sinterklaas. Door de aanleg van de skeelerbaan op veld 11 waren er diverse extra uitdagingen waar de organisatie gebruik van kon maken. Diverse heuveltjes zorgden ervoor dat het een stuk zwaarder was dan andere jaren.

De opkomst was wederom prima met precies 50 deelnemers. Hiermee hebben we een stabiele opkomst, maar zagen we toch veel nieuwe gezichten die een poging naar een podiumplek deden. Ook bij de jongeren tot en met 15 jaar was de opkomst goed te noemen. De jongste deelnemer was pas 7 jaar en deed vol overgave mee. Helaas was Tom van der Meer, de vaste speaker, vanwege een valpartij op het ijs, niet aanwezig maar dit werd met verve overgenomen door Gerard van der Hoeven die het spektakel mooi aan elkaar wist te praten.

Meisjes tot en met 15

Bij de kids was er een spannende strijd tussen zowel de jongens als de meisjes. Bij de meisjes ging, net als vorige jaar, Fien van Dooren met de eerste prijs er vandoor, gevolgd door Indy de Jong op de 2e en Femke Verhagen op de 3e plaats.

Jongens tot en met 15

Bij de jongens was er een spannende strijd tussen Stijn Grimbergen en Jelle Verhagen waar uiteindelijk Jelle, net als vorig jaar, als winnaar uit de bus kwam. Het bleef, net als bij de heren, tot de laatste meters een spannende strijd. Na Stijn Grimbergen op de 2e plek legde Thomas Warmerdam beslag op de 3e plek.

Dames

Bij de dames was het in het begin stuivertje wisselen om de eerste plek, dat kwam ook door materiaalpech van de uiteindelijke winnares. Na 30 minuten en 1 rondje kwam uiteindelijk Henriette Grimbergen als eerste over de streep gevolgd door Ferna van der Brink en Annelies Kortmann op de 3e plek. Knappe prestatie dames, gaan jullie lobbyen om volgend jaar meer dames aan de start te krijgen?

Heren

Bij de heren stonden er 29 deelnemers aan de start die om de eer streden. Helaas voor een aantal deelnemers was er een aantal die helaas door materiaalpech moest opgeven, onder andere Jan van der Geest, Hans Berg en Marco Berg vielen uit. Aad Grimbergen kon na een fietswissel weer door. De strijd was tot het eind spannend bij de heren. Daar ging het tussen Sam Versteegen en Mike van Strien. Met een ultieme poging in de laatste bocht probeerde Sam nog de winst naar zich toe te trekken maar Mike gaf het uiteindelijk niet uit handen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie. Leuk om te zien dat er zoveel animo is en er ook nieuwe gezichten zijn die meedoen. Dit jaar hadden we wederom een professionele jury met vader en zoon Klein en internationaal jurylid Nancy Albert. Ook een pluim voor het publiek die kwam kijken bij het toch wel gure weer. Natuurlijk willen we de ijsclub bedanken voor het gebruiken van de locatie en veld 11. Als laatste willen we iedereen bedanken die heeft geholpen met de organisatie en natuurlijk de sponsoren die dit alles mogelijk maken. Tot volgend jaar!!!

Dit is de link voor de foto's https://share.icloud.com/photos/0ZR6YwJmhbPT16RBokur7DTpg

Uitslagen:

Meisjes tot 15 Jongens tot 15 Dames Heren
1 Fien van Dooren
2 Indy de Jong
3 Femke Verhagen
4 Fabienne Kunz
5 Famke
6 Sarah van der Geest
1 Jelle Verhagen
2 Stijn Grimbergen
3 Thomas Warmerdam
4 Finn Bouwer
5 Mees Grimbergen
6 Joey Genemans
7 Jan Kunz
8 Ivan Kunz
9 Maxim van Santen
10 Job van Leeuwen
11 Yaro Osinga
1 Henriette Grimbergen
2 Ferna van der Brink
3 Annelies Kortmann
1 Mike van Strien
2 Sam Versteegen
3 Dennis Pool
4 Jos van Velsen
5 Jos van Teylingen
6 John van Wieringen
7 Gian Lelieveld
8 Finn Kulker
9 Michel van der Salm
10 Ton Berg
11 Wilbert de Boer
12 Dion van Nierop
13 Theo van Schooten
14 Jaco Bouer
15 Theo van Leeuwen
16 Peter van Leeuwen
17 Maarten van der Salm
18 Nard van der Brink
19 Pascal van der Mey
20 Leen Kuyt
21 Kees Kerkvliet
22 Bas van der Poel
23 Han Kulker
24 Jan Kunz
25 Guus van der Geest

 
 
Vorderingen aanleg skeelerbaan
 afbeelding    afbeelding 2   afbeelding 1 
         
 img 1690 1   img 1693 1    img 1735 1 
         
 img 1740 1   img 1742 1     

En nog een filmpje. https://drive.google.com/file/d/1h-drmlIts1GTZY_gWfAeHJB6CLha4nUS/view?usp=drive_web

 
Skate covers

skatecovers

Een leuk kado voor de Sint of voor Kerst?

Bestel skate covers met het logo van de club erop.
Je kan ze bestellen door naar de website te gaan (zie foto).
Bestellingen voor 5 december dienen 25 november a.s. gedaan te worden. Dan kunnen ze nog op tijd geleverd worden.

 
Skeelerbaan

Afgelopen donderdag 15 november is er een begin gemaakt met de aanleg van de skeelerbaan.

img 1665   img 1669   img 1677

 

 

 
Mountainbike trip

Voorschoten organiseert een mountainbike trip. Zie hier voor meer informatie.

 
Verslag extra algemene ledenvergadering 14-06-2018.

skeelerbaanOp donderdag 14-06-2018 werd de extra Algemene ledenvergadering gehouden in het clubgebouw op Veld 11 waarin gestemd zou gaan worden over het beleidsplan en de skeelerbaan. Het clubgebouw stroomde vol rond de klok van 20.00 uur. Nadat iedereen een stembiljet had gekregen en een plekje had gevonden, opende Frank de vergadering en heette iedereen welkom.

Lees meer...
 
Vrijwilligers gezocht
handenVele handen maken licht werk!
Wij zijn allemaal druk en hebben onze handen vol met allerlei zaken. Toch vragen wij een paar uurtjes van uw kostbare tijd.
Voor onze ijsclub zijn wij op zoek naar vrijwilligers die:
 
Lees meer...