Afscheid Theo van Leeuwen

Na ruim 25 jaar training aan TopTeamTheo stopt Theo van Leeuwen ermee.
Missie voltooid. Hij heeft de net ouderen toch nog leren schaatsen en afzien. Voor heel veel leden een prachtige tijd om op terug te zien. Dank Theo voor zoveel inzet en deskundigheid.
Theo kreeg hier uit handen van het bestuur van de ijsclub een bos bloemen.

img 6881

 
Afscheid Teun
dsc06740   dsc06741    dsc06754
         
 dsc06758   dsc06764    dsc06768 
 
GEEN clubkampioenschappen

Wegens gebrek aan mede organiserende clubs en het vinden van een geschikte datum worden er dit jaar GEEN clubkampioenschappen gehouden.

Helaas, maar het is niet anders.

 
Verslag ledenvergadering 1-2-19

Afgelopen vrijdagavond 1 februari 2019 vond de jaarvergadering plaats van de ijsclub. Zo’n kleine 40 leden waren er aanwezig. Als eerste werd er door de voorzitter stil gestaan bij onze overleden leden. Vele punten kwamen aan bod op deze jaarvergadering. Het nieuwe programma All United gaat bijna operationeel worden. Er is door een aantal vrijwilligers veel werk verzet en het programma kan nu bijna gaan draaien. De uitnodigingen voor de jaarvergadering zijn nu via de mail verstuurd. Wij willen onze leden gaan informeren met nieuwsbrieven, zodat zij beter op de hoogte worden gehouden van het wel en wee binnen de ijsclub. We zijn druk bezig geweest met de VOG’s, de nieuwe ijshal in Leiden, er zijn gesprekken gevoerd over de mogelijke nieuwe herinrichting van sportpark Haasbroek en onze eigen skeelerbaan natuurlijk. Nu ligt de baan onder water maar als het allemaal mee zit willen we half maart gaan asfalteren en hopelijk in april starten met skeeleren. Tijdens de sportverkiezing is onze schaatser Maarten van der Salm derde geworden bij de verkiezing van “sportman van het jaar” en Sil Verhoog werd uitgeroepen tot “sportvrijwilliger van het jaar onder de 30!”

Lees meer...
 
Sportverkiezing 2019
Vrijdagavond 25-1 jl. zijn de sportverkiezingen geweest.
Leden van de ijsclub zijn ook in de prijzen gevallen. Heel leuk!!
 
Maarten van der Salm is derde geworden bij de sportman verkiezingen. Hij was niet aanwezig want hij rijdt momenteel verschillende wedstrijden op de Weissensee. Zijn ouders waren aanwezig en Nico, zijn vader,  nam de prijs in ontvangst.
 
Sil Verhoog heeft een prijs ontvangen voor sportvrijwilligertot 30 jaar!
Het was dit jaar voor het eerst dat deze prijs werd uitgereikt. De prijs voor sportvrijwilliger is er al langer maar die gaat vaak naar mensen die al vele jaren actief vrijwilliger zijn. Men wil graag ook naar de jonge vrijwilligers de waardering uitspreken en stimuleren om door te gaan.
 
Hierbij de link van Sleutelstad. Daar kun je beelden, foto's en interviews bekijken van de Sportverkiezingen:
 
sportverkiezing 2019
 
maarten vds
 
Een foto van Maarten van der Salm op de Weissensee.
 
 
 
Jan van der Geest cross

Regen, wind en een serieus zwaar parcours dit jaar bij de 37e Jan van der Geest cross. Dit waren de ideale ingrediënten van een wederom geslaagd evenement op de eerste zondag na Sinterklaas. Door de aanleg van de skeelerbaan op veld 11 waren er diverse extra uitdagingen waar de organisatie gebruik van kon maken. Diverse heuveltjes zorgden ervoor dat het een stuk zwaarder was dan andere jaren.

Lees meer...
 
Skate covers

skatecovers

Bestel skate covers met het logo van de club erop.
Je kan ze bestellen door naar de website te gaan (zie foto).

 
Vrijwilligers gezocht
handenVele handen maken licht werk!
Wij zijn allemaal druk en hebben onze handen vol met allerlei zaken. Toch vragen wij een paar uurtjes van uw kostbare tijd.
Voor onze ijsclub zijn wij op zoek naar vrijwilligers die:
 
Lees meer...